اولین کامیون تک در ایران

از اولین کامیون های باربری در ایران مرسدس بنز سری ال بوده که از سال ۱۹۵۹ میلادی تولید آنها آغاز شد. این مدل کامیون ها در ایران با نام بنز مایلر نیز شناخته می شود. این کامیون از نوع ۶ چرخ یا همان کامیون تک می باشد.
اولین کامیون جفت در ایران

کامیون بنز ۲۶۲۴ نیز جز اولین کامیون های ۱۰ چرخ یا کامیون جفت در ایران بود. این مدل هم اکنون توسط ایران خودرو تولید و عرضه می شود و با نام (( ۱۰ چرخ ۲۶۲۴ دماغ کوتاه)) بین کامیونداران شناخته می شود.
انواع کامیون تک و جفت
کامیون های تک و جفت به ترتیب قابلیت حمل بارهایی تا ۱۰ تن و تا ۱۵ تن را دارند و بسته به نوع بار به ۵ دسته ی اصلی مختلفی تقسیم می شوند: کامیون باری، کامیون مسقف، کامیون یخچالی، کامیون بغل بازشو و کامیون کمپرسی. در ادامه این مدل ها را بیشتر بررسی می کنیم.
-
کامیون باری

کامیون باری در هر دو نوع ۶ چرخ و ۱۰ چرخ از متداول ترین مدلی می باشد که برای حمل و نقل بار استفاده می شود. این کامیون ها معمولا یک جعبه بار ساده دارند که کاملا روباز است و برای حمل بارهایی مثل میوه ها (در مسافت کوتاه)، آهن آلات و مصالح ساختمانی بکار می روند.
-
کامیون مسقف

کامیون های مسقف برای حل مسئله نگهداری بهتر بار و همینطور محافظت کامل آنها در برابر باد و باران شدید طراحی شدند. این کامیون ها اغلب از قسمت های ضربه گیر در بخش های داخلی خود استفاده می کنند تا ضربه های وارد شده در جاده به بار آنها منتقل نشود. از متداول ترین بارهای این کامیون ها اثاثیه منزل، وسایل شکستنی و پوشاک می باشد.
-
کامیون بغل بازشو

متداولا درب کامیون ها در عقب آنها قرار میگیرد و این کار به عنوان یک اصل قرار گرفته بود. ولی با توجه به انواع بارها و نیازهای بازار این سنت شکسته شد و کامیون های بغل بازشو طراحی شدند. مزیت اصلی این کامیون ها بارگیری راحت و آسان آنهاست که محبوبیتشان را برای کامیونداران بالا برده است.
-
کامیون کمپرسی

با توجه به ماهیت بارهایی مثل شن، ماسه و بعضی مصالح ساختمانی ضرورت بوجود آمدن کامیون های کمپرسی کاملا لمس می شود. این کامیون ها از یک اهرم جک در قسمت باری بهره می برند. این اهرم جعبه بار را سر و ته کرده تا بار آن براحتی تخلیه شود.
-
کامیون یخچالی

بعضی از بارها با توجه به ماهیت خود نیازمند مراقبت خاصی دارند و در دمای خاصی شروع به فاسد شدن می کنند. از سوی دیگر انتقال بعضی میوه های از بخشی از کشور به بخش های دیگر دردسرهای زیادی دارد. برای این نوع بارها از کامیون های یخچالی استفاده می کنند. این کامیون ها در واقع مدل خاصی از کامیون های مسقف هستند که به یک سردخانه داخلی مجهز هستند و قابلیت تنظیم دمای داخل جعبه بار را فراهم می کنند.
در این مطلب انواع اصلی کامیون های مختلف ۶ چرخ و ۱۰ چرخ را معرفی کرده ایم. تمام این کامیون ها در اختیار سامانه هوشمند حمل بار اوبار بوده که تلاش دارد تمام نیازهای ارسال بار صاحبان بار را در سراسر کشور مرتفع نماید.
اوبار بزرگترین سامانه هوشمند حمل بار در ایران بوده که با هدف اتصال صاحبان بار و راننده های کامیون شروع بکار کرده است و اکنون بزرگترین مجموعه رانندگان و صاحبان بار در سراسر کشور را از آن خود کرده است. صاحبان بار در سراسر کشور می توانند بار خود را از طریق اپلیکیشن اوبار یا وبسایت ثبت کرده و پس از تعیین قیمت، آن را به مناسب ترین راننده در اطراف خود بسپارند. رانندگان ماشین سنگین نیز براحتی می توانند از طریق اپلیکیشن از اعلام بارهای روزانه اوبار مطلع شده و بار مناسب خود را انتخاب کنند. اوبار با الگوریتم هوشمند خود در تعیین قیمت باربری، تلاش دارد به مناسب ترین کرایه و قیمت ها برای راننده ها و صاحبان بار دست یابد. اوبار با دسترسی به تیم قوی پشتیبانی، مناسب ترین باربری آنلاین و باربری اینترنتی را پدید آورده است که هرگونه شبهه و ابهام در صنعت حمل و نقل کشور را برطرف کرده است.
اطلاعات تماس
تهـران، شهرک غرب، بلوار دادمان، خیابان فخاری مقدم، جنب بوستان دوم، پـلاک ۲۴