تریلی که به معنی بارکش هست در واقع به کامیون های باربری بزرگی گفته می شود که تا ۲۴ تن توان حمل بار دارد. این تریلی ها توسط برندهای مختلفی چون مرسدس بنز، ولوو، اسکانیا و … عرضه می شوند که در سراسر دنیا به کاربرد و فروش بالایی دست یافته اند. در ادامه مطلب به انواع تریلی ها می پردازیم.
انواع تریلی ها
-
تریلی کفی

تریلی کفی ساده ترین مدل کامیون هاست که از یک قسمت باری ساده بدون سقف و بدنه استفاده می کند. این مدل تریلی ها برای جابجایی انواع مواد استفاده می شوند؛ تیرآهن، مصالح ساختمانی و حتی یک خانه کامل.
-
تریلی ترانزیت

تریلی ترانزیت یا اتاق دار به بدنه و سقف در قسمت بار مجهز شده است. معمولا قسمت بار تریلی های ترانزیت ضد آب و ضربه می باشد. این تریلی ها برای جابجایی موادی که نیاز به مراقبت بیشتری در طول مسافت دارند کاربرد بالایی دارد.
-
تریلی لبه دار

این مدل تریلی ها معمولا در طرفین و انتها از پنل های چوبی بهره برده اند و برای حمل موادی استفاده می شوند که بصورت بسته بندی بارگیری نمی شود؛ خاک، شن و مواد دیگری که بدون بسته بندی شدن منتقل می شوند. ارتفاع دیواره این کامیون ها در حالت استاندارد ۸۰ سانتیمتر با کف اتاق فاصله دارد.
-
تریلی کمپرسی

تریلی های کمپرسی از اتاقکی بهره برده اند که توسط یک جک بلند شده و تخلیه بار را آسان می کند. این نوع تریلی کاربرد زیادی در خاک برداری، انتقال شن و زباله ها دارند.
-
تریلی بغل بازشو

تریلی بغل بازشو از مدلی است که دیواره کناری آن برای بارگیری باز می شود. معمولا برای بار کردن کنده های درخت که طول زیادی دارند این نوع تریلی ها گزینه مناسب تری هستند.
-
تریلی یخچالی

تریلی های یخچالی به سردخانه و سیستم تهویه مطبوع مناسبی در بخش بار خود مجهز هستند که از فاسد شدن بار کامیون جلوگیری کرده و عمر بیشتری به آنها می بخشد. معمولا از این تریلی ها برای حمل موادی چون گوشت منجمد، ماهی و مواد فاسد شدنی استفاده می شود.
-
تریلی تیغه

قسمت بار تریلی تیغه یا تیغه دار به وسیله تیغه ای طولی یا محور به دو نیمه مساوی تقسیم شده است. این تریلی ها به خودی خود دارای قسمت بار نیستند و کانتینرهای باری مورد نیاز به روی آنها قرار گرفته می شود.
-
تریلی ۴۰ فوت

یکی از ابعاد متداول کانتینرهای باری ۴۰ فوت یا ۱۲ متر می باشد. این کانتینرها با توجه به ابعاد خود بارگیری مناسبی انجام می دهند و در باربری زمینی و دریایی استفاده ی ویژه ای دارند. تریلی های ۴۰ فوت برای حمل و نقل این کانتینرها بهترین گزینه هستند.
-
تریلی ۲۰ فوت

از اندازه های متداول دیگر کانتینرهای باری ۲۰ فوت یا همان ۶ متر می باشد. این مدل کانتینرها بعد از مدل های ۴۰ فوتی بیشتر استفاده را در بین کانتینرهای باری دارند. تریلی های ۲۰ فوت نیز بهترین و مطمئن ترین وسیله برای حمل زمینی این بارهاست.
اوبار بزرگترین سامانه هوشمند حمل بار در ایران بوده که با هدف اتصال صاحبان بار و راننده های کامیون شروع بکار کرده است و اکنون بزرگترین مجموعه رانندگان و صاحبان بار در سراسر کشور را از آن خود کرده است. صاحبان بار در سراسر کشور می توانند بار خود را از طریق اپلیکیشن اوبار یا وبسایت ثبت کرده و پس از تعیین قیمت، آن را به مناسب ترین راننده در اطراف خود بسپارند. رانندگان ماشین سنگین نیز براحتی می توانند از طریق اپلیکیشن از اعلام بارهای روزانه اوبار مطلع شده و بار مناسب خود را انتخاب کنند. اوبار با الگوریتم هوشمند خود در تعیین قیمت باربری، تلاش دارد به مناسب ترین کرایه و قیمت ها برای راننده ها و صاحبان بار دست یابد. اوبار با دسترسی به تیم قوی پشتیبانی، مناسب ترین باربری آنلاین و باربری اینترنتی را پدید آورده است که هرگونه شبهه و ابهام در صنعت حمل و نقل کشور را برطرف کرده است.
اطلاعات تماس
تهـران، شهرک غرب، بلوار دادمان، خیابان فخاری مقدم، جنب بوستان دوم، پـلاک ۲۴